BLOG || UAFISH
  • UAFISH
  • ПРОФИЛЬ
    • Активность
  • ВХОД/РЕГИСТРАЦИЯ
BLOG || UAFISH
  • UAFISH
  • ПРОФИЛЬ
    • Активность
  • ВХОД/РЕГИСТРАЦИЯ
  • Home
  • РЫБА
  • ПРОИЗВОДСТВО
  • РЫБНОЕ ХОЗЯЙСТВО
  • ПЕРЕРОБКА РИБИ ВНУТРІШНІХ ВОДОЙМ

ПЕРЕРОБКА РИБИ ВНУТРІШНІХ ВОДОЙМ

09.11.2016 Добавить комментарий Написал Нина Литвиненко

Риба і рибна продукція традиційно користується підвищеним попитом у населення України. Незважаючи на скорочення кількості ввезеної в Україну рибної продукції, питома вага імпорту в обсязі внутрішнього рибного ринку залишилась вкрай високою, більше ніж 70%. Тобто, дефіцит рибної продукції вітчизняного виробництва вже тривалий час покривався за рахунок наростаючого імпорту.

На території України міститься понад 49 тисяч водних об’єктів, які належать до рибогосподарських. Розрахунки показують, що максимальні потенційні обсяги виробництва ставової риби в Україні, у разі виконання комплексу ремонтно-відновлювальних і меліоративних робіт у наявному ставовому фонді з поступовим підвищенням рівня інтенсифікації виробництва, на більш віддалену перспективу можуть збільшити обсяги виробництва ставової товарної риби у 4-4,5 рази.

Безумовно, зі збільшенням вирощеної ставової риби, постає питання, як зменшити витрати при зберіганні риби, збільшити термін реалізації, розширити регіон споживання рибопродукції, щоб задовольнити попит населення. З цією метою пропоную керівникам рибогосподарських підприємств побудувати міні-цеха для переробки риби відповідно до сучасних вимог. Цеха працюватимуть на власній сировині (короп, товстолобик) та будуть мати широкий асортимент готової рибної продукції: охолоджену, солену, вיּялену, копчену, кулінарні вироби, рибні пресерви, рибні консерви.

Вітчизняну рибну продукцію внутрішніх водойм із задоволенням споживатимуть не тільки українці. Її можна продавати за межі України, розробивши та впровадивши систему якості ХАССП та сертифікувати продукцію.

Якщо вас зацікавила публікація, звертайтеся за консультацією. Пораджу висококваліфікованих фахівців з проектування цехів, технологів по виробництву, міжнародних аудиторів з розроблення  та впровадження системи якості ХАССП.

Поделиться ссылкой:

  • Нажмите, чтобы поделиться на Twitter (Открывается в новом окне)
  • Нажмите здесь, чтобы поделиться контентом на Facebook. (Открывается в новом окне)
  • Нажмите, чтобы поделиться в Google+ (Открывается в новом окне)

Похожее

ПРОИЗВОДСТВО, РЫБА, РЫБНОЕ ХОЗЯЙСТВО
Similar posts
  • Проект «Кредитні ресурси для сільськогосподарських виробн... — Проект «Кредитні ресурси для сільськогосподарських виробників» Виконавець: VEGA Період реалізації: 25 серпня 2016 року – 24 серпня 2020 року Проект спрямований на підтримку стійкого економічного зростання на широкій суспільній базі завдяки розбудові спроможності українських кредитних спілок до розширеного кредитування с/г виробників, [...]
  • Коли риба виплеве з «налічки»? — В мене це питання стало коли я захотів зарибити ще один ставочок коропом і карасьом. Я скажу так — ніколи поки це не стане вигідно! в мене є один ставочок. Я продаю рибу за налічку на базарі і ніколи питанням про торгівлю в магазинах чи з оптовиками за безнал не стояло. Мені запропонували зарибити ще [...]
  • СКАЖЕМ ДРУЖНО — — Не для кого не секрет,что креветки является одним из самым популярным морепродуктов в Мире. Так только в Соединенных Штатах, по данным статистики, в среднем на каждого американца приходится порядка 2,6 кг креветки в год. Примерно 65% потребляемых креветок вылавливаются в Океанах и морях, а 35% выращивают в прудах. Для увеличения и стабилизации урожайности прудов, фермеры вынуждены использовать большое количество антибиотиков и химических веществ, которые являются небезопасными для человека. [...]
  • Креветочный бизнес — построение с нуля — Добрый день уважаемые Господа! Рыбой занимаются Все кому не лень, а Креветкой Единицы. Попытаюсь поделится своими мыслями по поводу организации выращивания креветки и раков в промышленных масштабах. С уважением Сергей   [...]
  • Про конкуренцію імпортерів і вітчизняних рибників — Я досить скептично ставлюся до можливості конкуренції вітчизняних виробників / промисловиків і імпортерів. Справа в тому, що замістити ті чи інші види практично неможливо. Кожен вид риби має свій амінокислотний і ліпідний склад, не кажучи вже про хромосомномий набір, а також спектр її харчування. Наприклад, планктон в різних ділянках Світового океану різного видового складу, а [...]
15 ИНТЕРЕСНЫХ ФАКТОВ О РЫБАХ
Про конкуренцію імпортерів і вітчизняних рибників

Добавить комментарий Отменить ответ

Connect with:
Facebook

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

РУБРИКИ

  • ПРОИЗВОДСТВО (2)
  • РЫБА (4)
  • РЫБНОЕ ХОЗЯЙСТВО (6)
  • СОБЫТИЯ (2)

Свежие записи

  • Проект «Кредитні ресурси для сільськогосподарських виробників»
  • Коли риба виплеве з «налічки»?
  • СКАЖЕМ ДРУЖНО —
  • Креветочный бизнес — построение с нуля
  • Как побороть длинную отсрочку платежа в торговых сетях?

Свежие комментарии

    evolve theme by Theme4Press  •  Powered by WordPress